Rebekah kan mærke Gud

Gud er sej – og ret cool, synes 10-årige Rebekah, der er med i ‘Min Dagbog’ på TV2På lørdag formiddag sender TV2 en udsendelse med den kristne pige Rebekah på 10 år.Rebekah har været kristen hele sit liv. Hun kommer ofte i Pinsekirken og holder meget af at være der, fordi der er mange børn og masser af sang og musik.
For Rebekah er Gud lig med kærlighed og glæde – og en god ven, som man kan snakke med om alting. Hun kan ikke høre ham, men hun siger, at hun kan mærke ham i sit hjerte.
Nu er Rebekahs største drøm gået i opfyldelse, for hun skal være med på en kristen cd sammen med fem andre piger fra Pinsekirken. I tre programmer følger Kære Dagbog indspilningen af pladen – fra pigernes første møde til deres ”release party” i Pinsekirken.

Sendes på TV2 lørdag den 17. december kl. 10.35