Benny Hinn-konference efterlyser danske deltagere

– Hvis folk ikke registrerer sig nu, får de ingen pladser! Så klar er udmeldingen fra Asbjørn Kristiansen, der er koordinator for Benny Hinn konferencen i april.Benny Hinn konferencen, der løber af stabelen i Forum i København den. 28.-30. april, tegner på nuværende tidspunkt til at blive en deltagermæssig succes. Asbjørn Kristiansen, der er koordinator for konferencen, melder om en stor interesse fra hele Skandinavien. Han undrer sig dog over, at danskerne er langsomme til at tilmelde sig.
– Hvis ikke vi danskere passer på, bliver konferencen for udlændinge og ikke danskere, siger Asbjørn Kristiansen og forklarer, at man inden længe åbner op for en stor gruppe engelsktalende deltagere, som har tilmeldt sig via Benny Hinns kontor i England.
En række danskere har i den forgangne uge måtte ringe forgæves for at tilmelde sig. Det skyldes at kontoret har fået et nyt telefonnummer – et såkaldt 90-nummer. Da nummeret kræver ekstrabetaling fra den, der ringer op, har kunder hos blandt andet Telia, Tele2 og CBB samt mobilkunder med taletidskort ikke haft mulighed for at tilmelde sig konferencen.
– Vi ville prøve at hindre de useriøse opkald fra folk, der bare vil lave ballade, siger Asbjørn Kristiansen.
På konferencens hjemmeside oplyses det dog, at man også kan tilmelde sig via det almindelige telefonnummer, som er 70 28 44 77.
-mbc