Kender du det?

Der er ikke noget mere irriterende end halvtomme emballager…Tag nu en af de her remouladebøtter: – Du er nødt til at gribe til vold for at få den sidste rest ud. Når du holder den op mod lyset, kan du se, at der faktisk er ret meget tilbage. Det ville være synd og skam at smide det ud – så frem med køkkenkniven eller en saks…

Det ender med, at du i al hast må undsættes med plaster og førstehjælp, da kniven smutter og tager en luns af din venstre pegefinger med i farten. Det var vel remoulade, ikke ketchup, du skulle bruge på din mad!?!?

Jeg kunne blive ved:
Yoghurt og A38, som kun nødtvunget lader sig vride ud af papkartonen…og det bliver ikke bedre af, at nogle af dem har fået skruelåg!

Sæbeboblevand, som spildes på jorden i et desperat forsøg på at få brugt den sidste fjerdedel – pinden i låget er nemlig for kort til at nå helt ned på bunden.

Vaskemiddel, som er så tyktflydende, at det tager flere dage for den sidste sjat at dryppe ned i låget – og kan den stå på hovedet af sig selv, nej selvfølgelig ikke!

Man fristes til at tro, at producenterne gør det med vilje for at sælge mere af deres sikkert udmærkede produkter…men før beklagelserne for alvor tager over, må jeg stoppe op…

Hvordan undgår man halvtomme beholdere? Ved at fylde dem op!

Vores „producent“ – ja, det er Gud, jeg taler om – har faktisk lovet, at vores beholder aldrig behøver at være hverken tom eller halvtom. Han fylder på lige så hurtigt, som vi kan nå at bruge af hans åndelige ressourcer. Hvis du er en rigtig flittig forbruger, behøver du aldrig at få bunden at se.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Han har endda lovet, at han vil fylde så meget på, at det flyder over, så der er rigeligt til både dig selv og alle dem, du kommer i nærheden af. Og så er det tilmed gratis…