Bruger Bibelen mod AIDS

AFRIKA – Det Internationale Bibelselskab oplyser, at det bibel-baserede AIDS-program ‘Reach 4 Life’ redder liv i Afrika. Det Internationale Bibelselskab IBS har udviklet et program, Reach 4 Life, der kombinerer undervisning om AIDS med Bibelens budskab om afholdenhed.
I Afrika viser projekter, der tager udgangspunkt i afholdenhed, sig at have en meget positiv effekt på antallet af HIV-smittede.I Uganda har landets AIDS-program således fået antallet af HIV-smittede til at falde fra 18 procent af befolkningen i 1990 til blot 7 procent i 2005.
Reach 4 Life materialet giver en praktisk undervisning om, hvordan man håndterer en hverdag med HIV. Samtidig indeholder materialet et eksemplar af Det Ny Testamente.
IBS’ AIDS-program drives på nuværende tidspunkt i Afrika, Østeuropa og Asien.
-mbc