Gürkan i Danmark

Gürkan Adali er i denne og næste uge i Danmark for at fortælle om Tyrkiet – som et kristent land.Gürkan er nemlig kristen tyrker og bor i Istanbul, hvor han er medejer af et turistbureau med speciale i ture til de gamle bibelske og kristne steder.
Lørdag eftermiddag den 11. marts er han med til en præsentation af Udfordringens læserrejse til Noahs Ark i Tyrkiet. Det foregår på Apostolsk Højskole i Kolding.
Men han fortæller også sin egen livshistorie om at blive kristen i det muslimske land ved en række møder rundt i landet.
Søndag d. 5. marts er han i Bjerring, mandag i Lemvig,tirsdag i Holstebro, onsdag i Thisted, torsdag 9. i Ålborg, fredag i Sunds, lørdag i Kolding og Hjortlund, søndag den 12. marts i Grindsted, mandag i Tilst, tirsdag har han fri, men onsdag er han så i Slaglille på Sjælland.
Det er det kristne rejsebureau Unitas, der arrangerer.

Kontakt vedrørende rejsen 74562202 spørg efter Henri Nissen
mail: henri(snabel-a)udfordringen.dk