”Voldsom Visdom” udgives snart på dansk

Alain Audersets vanvittige tegneserie udkommer snart på dansk i bogformDet seneste år har den franske tegneserie ”Voldsom Visdom” været en fast bestanddel af Udfordringens ungdomsstof.Og snart er den første samlede danske udgivelse af tegneserien klar. Der lægges i øjeblikket en sidste hånd på værket, men udgivelsesdatoen er endnu ikke fastsat.

Prins Henrik inviteret

I forbindelse med forarbejdet til udgivelsen har der været mange gode initiativer og endnu flere godt tænkte, men måske lige vel optimistiske ideer i spil.
Én af de bedre var at anmode Hans Højhed Prins Henrik (der som bekendt selv er fra Frankrig) om at skrive et forord til den danske udgave.
Vi fik, stik imod mine forventninger, et svar fra Prinsens kontor. Det var også meget positivt, pænt og høfligt, men desværre kunne Prinsen ikke afse tid til at skrive os et forord til vores tegneserie.
Til gengæld har vi beholdt brevet som et minde om hele projektet. Og som et minde om, at man aldrig kan vide noget om, hvad folk mener, før man har spurgt dem.
Lige nu skal de sidste tekniske vanskeligheder overstås, men når det er gjort, er vejen banet for et helt nyt, kristent tegneseriealbum, der ikke har set sin lige i Danmark før.