Påskelejr under overfladen

Oase inviterer til lejr for unge i Odder syd for ÅrhusHvordan kan vi være autentiske kristne i en verden af uddannelse, kærester, succes, forventninger, sex,
drømme, selvrealisering, image?

Fra programmet for årets BUO-påskelejr på Rudehøj Efterskole i Odder

Årets påskelejr med Ung Oase forsøger at give nogle svar på disse spørgsmål. Det foregår i dagene 12. – 15. april i Odder ved Århus.
Der vil være mulighed for at deltage i bl.a. bibelstudier, lederseminar, et oplæg om „Unge i dag“ og „Sjælens ni ansigter“ samt „Sex – kun for piger“.
Hertil kommer aktiviteter som talentshow, Love Works og Latenight Worship for alle.

Amerikansk gæstetaler

Årets gæstetaler på påskelejren er amerikaneren Wayman Howard, som for nylig er flyttet til Danmark. Han voksede op under svære vilkår, svigtet af sine forældre, og arbejder i dag for at andre kan få lov til at opleve den helbredende kraft gennem Guds kærlighed til mennesker, hedder det i programmet.
Wayman Howard er fredag aften vært ved arrangementet „Love Works“, som efterfølges af en koncert.

Pigeting og
pilgrimsvandring

Af andre punkter på programmet kan nævnes „Pilgrimsvandring – kommunikation mellem dig og Gud“, som er en anderledes mulighed til at fordybe sig i Guds selskab.
Der er også „Sex – kun for piger“: Hvis du tror sex ikke er noget, man kan tale om på en kristen lejr, så tro om igen! Vi stiller skarpt på det at være pige, kristen og ugift.
Uden den sædvanelige moralske smørre, men med et åbent „kvinde til kvinde“-forum.
Endelig er der, som traditionen foreskriver, et talentshow, som alle opfordres til at deltage i, med musik, sang, stand-up eller noget helt fjerde.
Tore Plougheld