Jagten på drømmepartneren

Trin 1: Hvorfor du har brug for en kæreste?Dette spørgsmål må naturligvis besvares, inden vi kan komme nogen vegne. Det eneste kvalificerede overhoved har sin hybel langt ude på landet, mange fugleklatter fra en lille by ved navn Skanderborg.Kontaktbureauet Li-Kontakts ejermand René Fuhlendorff møder mig på den lille plads (station) i Skanderborg, hvorefter han fører mig bort fra alt, der eventuelt mindede om et industrikvarter. Her er den kunstneriske kærlighedsmekaniker klar til at svare på mine kæreste-spørgsmål.

Hvad er det, Li-Kontakt kan?
– Den kan levere et ærligt stykke arbejde. Li-Kontakt er som en købmand, der ligger henne på hjørnet, hvor man kan føle sig tryg ved den lille tykke mand frem for at gå på internettet. I cyberspace er der ikke styr på noget som helst!

Startede med Ud & Se

René lyder ganske overbevisende, og hans jyske humor er ikke til at stå for. Efter en anekdote om, hvordan navnet Li-Kontakt i 1994 blev aktuelt på grund af et slogan i en skoforretning: ”Kan du ikke li’ vores sko, så kan du få et par flade!”, taler vores hovedperson ud om, hvordan han kom på ideen:
– I 1986 læste jeg i ”Ud og Se” om et andet kontakt-bureau, og jeg var slet ikke tilfreds med deres fremgangsmåde. Da jeg havde researchet en masse i andre kontaktbureauer, kom jeg frem til, at det kunne jeg gøre bedre! Så for 12½ år siden startede Li-Kontakt.

Tror du, der findes en eneste ene?
”Jeg har den teori, at man kan blive rigtig, rigtig forelsket en eller to gange i sit liv! Typisk bliver man forelsket i ens modsætning. Hvis man er synkronsvømmer, og man møder en, der går til synkronsvømning, så er det slet ikke så interessant, medmindre man svømmer synkronsvømning på meget forskellig vis. Det er vigtigt, man kan udfordre hinanden! Så jo, det kan man vel godt sige, at der findes!

Kender du begrebet ”soulmate”?
– Nej, jeg er ikke så god til fremmedord.
Siger ”sjæleven” dig noget?
– Næ…

Okay så! Jeg beslutter mig for at gå mere til fadet, så eksperten ikke kan gemme sig bag engelsk-analfabetisme.

Tiden er egocentreret

Hvorfor tror du, at der er så meget fokus på, at man skal finde sin absolutte drømmepartner?– Tiden er meget egocentreret, og drømme er der nok af. I virkeligheden er det ikke det, det handler om! Det handler om det, der er indeni – ægte kærlighed, forklarer den afslappede mand.
Han sidder køligt i sin lænestol, og jeg kan mærke, hvordan hans hjerte forkrøbles ved tanken om mediernes falske udgave af kærlighed.

Skal alle have en partner?
– Nej, det vil jeg ikke mene. Ikke før man er klar til det i hvert fald! Hvis ikke de er med på at indgå nogle kompromiser og bøje nakken indimellem, så er det ikke så relevant.


Artiklen fortsætter efter annoncen:’Det er ligesom fodbold’

– Det er ligesom med fodbold! Hvis man kun tænker på at score målet og slet ikke værdsætter samspillet, så mister man en hel del. Man bliver først menneske, når man også kan indgå i en sammenhæng, og det er egentlig det, et kæreste-forhold går ud på.

Hvorfor skal kristne henvende sig til dig?
– Li-Kontakt er godt nok ikke et kristent kontaktbureau, men flere af vores medlemmer er kristne, og derfor kan man også som kristen møde ligesindede. Det er alle mulige typer, der henvender sig – både præster og politikere – ja, alle som er afklarede med sig selv. Det er så vigtigt, at man har det godt med sig selv, inden man går ind i et forhold.
Hvorfor har man brug for en kæreste?
– Jamen, det tror jeg, at du ved ligeså godt som jeg, griner René og fortsætter:
– Det at have en at følges med, en at blive udfordret af… Man har brug for en kæreste, fordi man som menneske har brug for et modstykke, og man har behov for at elske og blive elsket.

Kærlighedseksperten taler godt for sin sag! Det er altså naturligt at have brug for en kæreste!
Men hvordan får man så en?
Hvem er den rette?
Hvornår ved man, at man har scoret?
Og hvordan er de kristnes spilleregler?
Og hvad med ægteskab?
Alt det og meget mere kan du få nogle eventuelle svar på ved at læse med i de næste trin i Marias føljeton om


Artiklen fortsætter efter annoncen:JAGTEN PÅ
DRØMMEPARTNEREN!!!