Thomas Mantons profeti om Danmark

Engelsk tv-prædikant
på 10 satelitkanaler, han
har på kun otte år prædiket i 16 lande, deriblandt også Danmark, og profeteret om mange større begivenheder.
Den 26. april kom han med denne nye profeti om Danmark. Helligånden begyndte for nogle få dage siden at tale til mig om en ny udvikling, der vil finde sted i Danmark i den kommende sæson. Jeg vil notere dem her i aften i London. Herrens Ord siger igennem mig til nationen Danmark:

Thomas Manton

Nationen Danmark vil opleve et større åndeligt gennembrud i år 2007, siger Herren! Jeg vil udfordre selv regeringsledere og forretningsmatadorer og andre prominente personer til at modtage mit evangelium, siger Herren!
Min sande kirkerest vil rejse sig i et større vidnesbyrd med større mod og kampvilje og gennembore det onde i jeres land og jeres samfund, siger den levende Gud!

Benny Hinns København-korstog vil markeres med en særlig og usædvanlig berøring den kommende weekend. Jeg vil få ham til at udtale profetiske ord over Danmark, som jeg vil indfri i jeres land i løbet af den næste sæson, siger Herren! Disse ord vil ikke være omstændelige, men vil veje tungt i Ånden.

Jeg vil gøre noget nyt i jeres land i 2007, siger Herren. Store, nye gennembrud og store, nye vækkelser vil åbne sig for mit folk. Tiden vil være kommet til at række ud til de fortabte mere end nogensinde før. Sjæle er på mit hjerte, siger Herren. Jeg vil, at I skal vinde sjæle. De største inden for jeres kirke, og dem, der skal fremme Kongeriget, er stadig syndere i dag. Find dem og før dem til mig, og jeg vil bringe dem min frelse, siger Herren.

Jeg vil gøre de sande kirker, der er tilbage i Danmark, meget mere ‘evangelistiske’ på alle måder. I vil omsider få ægte og uforfalsket interesse for, hvad I gør, fra dem, som endnu ikke kender mig, siger Herren.
Jeg vil, at min evangelium skal meget mere frem i offentligheden. I vil behøve mange bønnesamlinger for at opnå store resultater. Det er tid nu dette år for mine sande forbedere og bønnekæmpere at rejse sig til nye højder og større dimensioner af sand bøn og forbøn.

Magterne og myndighederne, som virker i København og i hele landet, kan bevæges, hvis I beder meget og bliver ved med at dekretere de forandringer, jeg forlanger, siger Herren. Hvis min kirke vil rejse sig og indtage sin retfulde plads med fuld kongerigemagt og herredømme i Danmark, vil der kunne ses og opleves store resultater.

Jeg vil nu infilterere jeres high society med min magt og ære. Jeg vil finde adgang til jeres kongefamilies og regeringslederes hjerter, til skuespillernes og kunstnernes hjerter og til hjerternes hos sportsfolk og store forretningsfolk. Og det åndelige klima i Danmark vil gradvist blive friere og forbedret herefter, siger Herren. Disse leder vil omsider vidne om deres oplevelser med mit budskab. De vil åbent erklære deres tro. Jeg vil sørge for, at de gør det, siger Herren. I vil se det, og I vil høre det.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Danmark er i mit hjerte, siger Herren den Almægtige. Jeg græder over jeres åndelige undertrykkelse. Det må blive anderledes nu. Jeres masser skal nu løses fra deres vantro og hån af evangeliet. Jeres kirker vil vokse i den kommende sæson. I vil mangle plads og vil komme grædende til mig om mere! Og jeg vil opfylde jeres ønsker, siger Herren. Jeg vil udvide sjælevindernes telte.

Gør mit evangelium kendt i jeres land. Gør det så offentligt som muligt. Frygt ikke for menneskers hån. Hvad kan de gøre jer, når I er i min hånd? Tiden er inde til den store, nye vækkelse i Danmark. I skal alle rejse jer og deltage i denne store begivenhed, erklærer den levende Gud. Vil I gøre det?
Vil I gå forud for mig? Hvad ser I som værdien i jeres liv? Regner I mig for at være værdig nok til at give alt, I har? Vil I give mig jeres liv, så jeg kan arbejde gennem jer i min fylde? Husk én gang for alle, at jeres liv ikke blot har til formål at vinde rigdom og familieskatte.

Bed mig derom, og jeg vil give jer nationen som jeres egen arv! Sørger jeres hjerte og græder for tabte sjæle? Bed mig derom, og jeg vil fylde jer med min Ånd. I kan aldrig vinde masserne uden fuldstændig at være besat af Helligånden. Lad mennesker kalde jer fanatikere. Lad mennesker sige, de vil have organiseret religion i stedet for den overvældende udøsning af min Ånd. Men I skal bare blive ved med at bevæge jer videre frem mod det, jeg ønsker. Jeg ønsker en høst af sjæle! Det er, hvad jeg ønsker, siger Herren.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Søg mig dag og nat og I vil finde mig. Løb stærkt efter mig, og jeg vil besvare jeres råb om vækst.
Jeg beder jeg huske dette én gang for alle, at jeres liv ikke blot har til formål at vinde rigdom og familieskatte. Jeres liv er værdifulde med det formål at tjene mig med hele jeres hjerte, sjæl og krop.

Husk altid, at kun det, I gør for evigheden, er det, som virkelig tæller. Kun det, I kan tage med jer fra jorden, vil forblive hos jer i evigheden.
Dagene er onde, og tiden er kort. Arbejd, mens det er dag, for natten vil komme til sidst, og det hele vil være forbi. Så vil det, der betyder noget for dig, være det, du har gjort ved at give og ved at forberede mennesker til det næste liv.

Danmark er lige på kanten til et massivt åndeligt gennembrud. Jeg beder jer indtrængende om at gøre jeres bedste, for at det virkelig sker. Det vil det, når alle gør deres del.

Find dit kald nu. Se, opdag, bestem og gør alt det, som jeg har kaldet dig til, erklærer Herren din Gud, og jeg vil velsigne dig på måder og i en grad, der er større end du nogensinde har forestillet dig det.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Fader Gud, lad dit rige komme og din vilje ske nu i nationen Danmark, i det mægtige, majestætiske og mageløse navn Jesus Kristus af Nazaret, Søn af Den Levende Gud og Verdens frelser.

(Fra www.thomasmanton.com/prophecies_denmark.asp)
Obs! Kun en mindre del blev bragt i Udfordringens trykte udgave. Her over er hele profetien.