Fokus på Kierkegaard

Kierkegaard-forskeren Joakim Garff er denne måneds gæst i DK4s programrække om den lille, spinkle mand, der blev én af verdens betydeligste filosoffer.

Søren Kierkegaard

I en række udsendelser på tv-kanalen DK4 sættes der fokus på Søren Kierkegaards liv og forfatterskab. I udsendelserne, der hedder Kierkegaard og glæden samt Et øjeblik Hr. Kierkegaard, tager en række forskere den kendte kristne filosof under luppen.
En af dem er Joakim Garff, der mener, at Kierkegaards forfatterskab og livsdrama repræsenterer alt det i tilværelsen, som ingen kan komme udenom: ansvaret, afgørelsen og lidenskaben.

Er stadig en gåde

Om Søren Kierkegaard har Joakim Garff skrevet kæmpebiografien SAK, der er oversat til adskillige sprog, og i en samtale med Flemming Chr. Nielsen levendegør han nu de mange personer og identiteter, der forenes i den berømte dansker, hvis liv stadig er en udfordring og en gåde.

Udsendelserne om Søren Kierkegaard sendes på kanalen DK4.