Sydafrikanske MIC svinger ’the mike’ i downtown Dk

MIC fra Sydafrika besøger Danmark, hvor de synger og rapper for unge om Gud.

MIC rapper og synger Danmark tyndt fra den 29 aug til den 17 sep.

MIC består af tre ”home boys”. Gruppen, der rapper på 15. år, har haft stor succes ”round the world”. De har turneret i over 18 lande, vundet adskillige awards, senest for bedste sydafrikanske musik- dvd, og haft flere radiohits.
MIC udtaler: Vores lyd er en blanding af hip hop og pop, med en smule kant. Vi forsøger at lave vores musik fængende, så mange unge kan relatere til det. Vi er inspireret af alt fra jazz til rock, hip hop og R&B. Vi forsøger også at lytte til, hvad der sker i branchen for tiden, og hvad vores målgruppe oplever. Emnerne, MIC rapper og synger om, er anderledes. De er ikke bange for at fortælle om ”the real world”. MIC rapper for unge skoleelever om Gud gennem emner som AIDS, racisme og apartheid.
Drengene er alle opvokset i kristne hjem, men siger: – På et tidspunkt i vores liv har vi måttet tage en beslutning om at følge Gud. Det har været fedt for os, og det ændrede totalt vores liv. Vi tror, at det er Gud, der har givet os vores talenter.
Det med Gud brænder MIC virkelig for at give videre gennem deres musik: ”Det er et godt ”break in” til den nye generation. Unge i dag vil hellere høre et band end en prædiken. Vi bruger vores musik til vinde respekt, og derefter kan vi tale om vores forhold til Gud.”
Hvad fremtiden bringer, er der ingen der ved, heller ikke MIC. De ved blot, at de brænder for at arbejde på at se Guds rige vokse. MIC kommer til Danmark 29. august – 17. september.