Helbredt for barnløshed

Jeg er 46 år og uddannet som pædagog. Da jeg gennem mange år har ønsket mig at få et barn, forsøgte jeg at adoptere, som enlig mor, men det kunne ikke lykkes.Så fik jeg den store glæde at møde Kurt, og vi blev gift for tre år siden. Nu skulle vi have børn! Så let gik det ikke, det ville ikke lykkes for os at få et barn. Jeg kunne ikke blive gravid, og vi måtte søge hjælp gennem fertilitetsklinik. Lægerne havde fortalt os, at chancerne for at få et barn var meget små, dertil kom vores høje alder, derfor så det ikke lovende ud, men vi fortsatte med at bede til Gud og gik til forbøn hos jer.
Ved det andet forsøg blev jeg gravid, men jeg tabte barnet efter en uge. Ved det fjerde og sidste forsøg – skete miraklet! Graviditeten lykkedes, svangerskabet og fødselen gik godt, og her ser I den dejlige velskabte pige, vi nu har fået! Vi er meget taknemlige for den vidunderlige gave, som Gud har givet os.
De kærligste hilsener fra
Gry og Kurt Estrup, Hillerød

Se liste over Hans og Inge Berntsens helbredelsesmøder på hjemmesiden: www.udfordringen.d