Ichtus Rejser vil i stedet sælge huse i Spanien

Det kristne rejsebureau, Ichtus Rejser i Herning, har besluttet at sadle om. Fremover vil Ichtus koncentrere sig om at sælge huse i Spanien.

Anette Christensen

Rejsebureauet var ellers en drøm for den tidligere lærer Anette Christensen, fortalte hun i et interview i Udfordringen sidste år.
Hun og hendes mand Kåre var begge løbet trætte i hverdagens stress og blev i stedet selvstændige.
De var ikke sikre på, om det var Guds vilje, men det var i hvert fald godt at få lagt livet om. Nu bagefter kan de se, at det ledte dem ind i andre baner.
– For to år siden blev vi agenter for det spanske byggefirma, VAPF, fortæller Anette Christensen.
– Vi har nu besluttet os for at lukke Ichtus Rejser pr. 13.10.06 og fremover udelukkende koncentrere os om formidling af boliger i Spanien, da vi ikke kan afse tid til en seriøs indsats på begge fronter. Ichtus vil dog gennemføre samtlige købte og bestilte rejser som planlagt.
Ichtus vil så i stedet under navnet Casa España formidle salg af nye villaer og lejligheder til dem, der kunne tænke sig en bolig under varmere himmelstrøg.
Anette vil bl.a. holde informationsmøder rundt om i landet og give vejledning om, hvordan man undgår at blive snydt i en bolighandel i udlandet.
Hun vil også arrangere individuelle besigtigelsesrejser og ferierejser ned til området Cumbre del Sol på den spanske sydøst-kyst.
Henri