Tro Håb & Kærlighed
GUD satte sin finger i orkanens øje

En beretning om, hvordan en orkan mistede sin kraft, fordi en gruppe troende bad til Gud.Jane Hammon, en kendt amerikansk forkynder og profet fra Florida, fortæller denne pragtfulde beretning om, hvad tro kan udrette – selv over for en orkan.Den handler om ”apostel Larry”. Jane Hammon fortæller:
”Larry og hans kone Brenda bor i Baton Rouge, Louisiana, hvor de har åbnet deres kirke som et tilflugtssted for dem, der flygtede fra orkanen Katrina.
Allerede den 29. august 2004 profeterede Scot Piers om orkanen Katrina i Larrys kirke og forudsagde, at kirken ville blive et tilflugtssted for flygtninge fra orkanen. Gud ville sende en stor vind fra syd, og byen New Orleans ville blive oversvømmet, og folk ville være nødt til at flygte, og Baton Rouge ville blive et tilflugtssted. Derfor skulle kirken gøre sig klar. Gud ville sende en rensende vind for at rense den by. Faktisk betyder Katrina ’at rense’. Det profeterede han nøjagtigt et år forud for den dag, da orkanen Katrina ramte kysten.
Der var også andre profetier.

Orkanen Lilly i 2002

– Men der var en anden orkan forud i 2002 kaldet ”Lilly”, og den styrede lige imod Louisianas kyst. 150 miles i timen. En kategori 5-storm. Den gjorde sig parat til at pløje ind i Louisianas kyst. Den ville have været ødelæggende, fortæller Jane Hammon.
– Jeg skulle have været ovre hos Brenda og Larry den weekend for at tale ved et møde. Men jeg regnede ikke med at tage af sted, for – som den store troskvinde jeg er – regnede jeg ikke med, at de ville have energi til et møde med sådan en orkan, og vi ville ikke kunne nå frem osv.
Om onsdagen forud for, at stormen ramte torsdag, blev jeg ringet op af apostel Larry. Han sagde: – Pris Gud, Jane, vi glæder os sådan til, at du kommer til vores kirke i weekenden.
Jeg sagde: – Apostel Larry, har du set tv for nylig? Er du klar over, at der er en kategori 5-storm på vej, som formodes at ramme jer i morgen tidlig?
Han svarede: – Nå ja, Jane, det har vi hørt, det skal du ikke bekymre dig om. Vi har taget os af orkanen Lilly.

Udstedte et dekret i Jesu navn

– Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at troen voksede i mit hjerte, men det gjorde den ikke. Jeg spurgte Larry, hvad han mente. Han sagde: – Jeg samlede tyve af mine forbedere, og vi begyndte at udråbe (på engelsk decree = forordne; bestemme) over den storm.
Jeg havde selv undervist dem i at udråbe dekreter, og nu brugte han min egen undervisning imod mig! ler Jane.
– Men han sagde altså: ”Gud, sæt din finger i øjet på orkan Lilly. Og vi bestemmer, at i morgen, når den storm rammer, så er det ikke en kategori 5-storm med vinde på 155 miles i timen. Men det vil være en kategori 1-storm, som ikke har vindhastigheder på mere end 90 miles i timen!”

En umulig bøn

– Han var så fuld af tro, så målbevidst – men jeg sagde bare: Okay, vi snakkes ved senere, apostel Larry. For i min stue sad min far, som er metrolog! Og da jeg er opdraget i et metrologhjem, så vidste jeg, at det, han bad om, var umuligt.
Det var umuligt for så stærk en storm at gå til så svag en storm på så kort tid.
Hvor ofte lader vi ikke vores viden komme i vejen for de overnaturlige ting, Gud ønsker at gøre…? Her er, hvad der skete i løbet af de næste timer.

En uventet ændring

Efter orkanen Katrinas hærgen i New Orleans i 2005

En amerikansk kristen havde forudsagt orkanen Katrina, som ramte New Orleans i 2005, nøjagtig et år før det skete. Og orkanen Lilly i 2002 blev kraftigt svækket på grund af en gruppe kristnes forbøn og udstedelse af dekret i Jesu navn


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Jeg sad klistret til vejrkanalen på tv. Når der er orkaner, så slukker jeg ikke for tv’et. Hvis min mand forsøger at skifte til nyhederne eller sporten, så skriger jeg: Hvad gør du? Og han siger: Skat, det er jo det samme hvert kvarter.
Da den tropiske rapport kom på ti minutter i ti, viste metrologen et kort: Se her, sagde hun. I kan se, at der en forfærdelig orkan på vej med massive ødelæggelser. Louisianas kyst må forberede sig. Det er en monster-orkan, som vil ødelægge kysten. Men lad mig lige vise jer noget, som er sket inden for den sidste halve time. Orkanens ”øje” er begyndt at blive ustadigt.
Jane forklarer lidt metrologi: ”I orkanens ”øje” måler man barometertrykket. Hvis det falder, går vindhastigheden op. Og trykket var faldet de sidste 48 timer.
Men nu sagde vejr-damen: ”Af uforklarlige grunde har trykket, som ellers er faldet de sidste 48 timer, pludselig taget en uventet tur opad.”
Hver time derefter steg barometertrykket, og vindhastigheden faldt.

– Tal til din storm!

– Jeg tror, at i det øjeblik, hvor Larry og hans forbedere udråbte deres dekret, da skete der straks noget med kernen af den storm. Men fire timer senere havde vindstyrken endnu ikke ændret sig. Nogle gange beder vi ind i kernen af en situation, og straks sker der noget, men endnu varer det nogen tid, før vi kan se resultaterne.
Nogle gange tror vi derfor, at ingenting er sket.
Men jeg kan fortælle dig, at den næste morgen, da orkanen Lilly ramte Louisianas kyst, da var det ikke en kategori 5-storm, men en kategori 1-storm med vindstyrker, der ikke var kraftigere end 90 miles i timen.
Og overskrifterne i aviserne næste dag lød: ”Gud satte sin finger i øjet på orkanen Lilly!”
Jane Hammon fortsætter:
– Jesus siger, at når han kaster dæmoner ud, så gør han det ved hjælp af Guds finger.
Vi har alle storme i vores liv, som vi har brug for at standse. Men vi skal selv dekretere det, der skal ske.
Du tror måske ikke, at Larry og hans tyve forbedere kunne ændre den storm, men min bibel fortæller mig, at der ikke engang er brug for tyve. For ”hvor to eller tre bliver enige om at bede om noget i mit navn, så skal det ske,” siger Jesus.
Så find sammen med en eller to andre og begynd at ændre stormen i dit liv. Bestem, at der skal ske en ændring. Slip den autoritet løs, som er i Jesu navn, og se, at det begynder at ske.