Helbredt for ordblindhed

Michelle er 15 år. Da hun var 11 år og gik i 5. klasse, var hun ordblind og havde svært ved at stave og sætte ordene rigtig sammen. Michelle kom til et møde, hvor Inge Berntsen bad for hende, om at ordblindhed måtte forsvinde!
16. klasse fik de en ny lærer, og da vi skulle til samtale med ham, fortalte han, at han aldrig havde bemærket, at Michelle havde haft problemer med ordblindhed – I løbet af et år var det næsten helt væk! Før var Michelle ked af at gå i skole – nu blev hun en helt anden pige og er nu blevet glad for at gå i skole. Også her kan Jesus gribe ind og hjælpe. Vi kan komme til ham med alle ting…
Tak for bønnen og tak til Jesus, som har hjulpet.
Kærlig hilsen fra
Michelle og Charlotte Bollerslev, Esbjerg

Hovedpine og
rygsmerter er væk

For to år siden havde jeg nogle gæster med på Drejervej i København, hvor Inge og Hans Berntsen havde møde.
I slutningen af mødet blev der en lang kø af mennesker, som søgte forbøn. Jeg blev mindet om min daglige hovedpine, som altid korn i løbet af dagen. Min ryg var også dårlig.
Da Hans Berntsen bad for mig, kunne de andre se, at benene blev lige lange, der var 4 cm forskel – smerterne i hovedet og ryggen forsvandt!
Da jeg rejste mig, dinglede jeg rundt og havde svært ved at finde balancen. I ugen efter havde jeg nogle dage, hvor musklerne i ryggen var ømme, fordi musklerne nu var sat på plads og skulle arbejde på en anden måde; efter de dage har jeg ikke haft gener i ryg og hoved siden.
Jesus har helbredt mig. Jeg takker for alt det, han har gjort for mig.
Kærlig hilsen
Nina Madsen, Gentofte

Se liste over Hans og Inge Berntsens helbredelsesmøder på hjemmesiden:
www.udfordringen.dk