Big Deal er også vild med Noah

For tiden nyder børn og voksne den nye sjove
CARS-film, hvor biler har personlighed.Filmen er nu indstillet til en Academy Award og en af idémændene bag filmen er tegneren David Deal. Han har i mange år udgivet plakater med sjove biltegniger. Og ’Big Deal’, som han kaldes af venner, er også en ivrig ark-jæger. Han optræder således i Henri Nissens bog om ”Noah’s Ark – fundet igen?” hvor han har leveret en del af tegningerne. Og de to diskuterer ofte i mails, da Deal bor i Californien.
– Deals idéer er som regel vildere end mine. Han er meget mytologisk og sprogligt interesseret og har f.eks. påvist i et par bøger, at nogle gamle indianske inskriptioner i USA er hebræiske, og altså tegn på, at Bibelens tarsisskibe sejlede helt herover, fortæller Henri Nissen, som også er redaktør af Udfordringen.
Deal har netop udgivet en bog om ”Noah’s Ark – The Evidence”, hvor han argumenterer for, at det er resterne af Noah’s Ark, der er fundet i Ararat-bjergene (men ikke på selve Mt. Ararat) mellem Tyrkiet og Iran. Og History Channel er i gang med at forberede et tv-program ud fra hans bog.
Annika