Ferie med indhold
Indien og Israel er hotteste rejsemål

Kristen rejsearrangør oplever fornyet interesse
for Israel, men satser nu også på Indien.Med Indien som nyt rejsemål og Israel på banen igen efter Muhammed-krisen forventer Felix Rejser en travl feriesæson.– Statistikken peger på Israel, siger rejsekonsulent Ninna Toft Rasmussen fra Felix Rejser, når hun skal komme med et bud på dette års bestseller-rejse.
– Men Holland og Færøerne har også solgt rigtig flot.
Rejsebureauet, der ejes af Indre Mission, oplevede sidste år, at Muhammed-krisen satte en dæmper på rejselysten til ”Det Hellige Land”.
– Men nu er det slut. Israel har lagt meget flottere ud, end det plejer at gøre, fortæller Ninna Toft Rasmussen. – Selv den sidste rejse helt hen i november måned er der allerede nogen, der har meldt sig til.

Traditionelle rejsemål

Ud over rejser til Israel er selskabet nok mest kendt for sine andre rejsemål med kristent islæt. Således har Felix Rejser i adskillige år arrangeret ”pilgrimsture” til Rom, Grækenland og Tyrkiet. Rejser, hvor der har været lagt særlig vægt på den tidlige kirkes historie.
Men derudover byder 2007-kataloget på mange andre rejsemål i Europa, Afrika og Asien.

Indisk krydderi

En af nyhederne i år er Indien. I forberelserne til rejsen har Felix Rejser sendt Lone og Verner Christensen på studietur til landet. De er kommet hjem med et program, der byder på møder med såvel indisk kultur og tradition som dansk missionshistorie.
– Indien er et land fyldt med kontraster og med mange relationer til Danmark, fortæller Ninna Toft Rasmussen.
– Både missionsmæssigt næsten helt fra starten, og mange danskere har også rejst til landet for at undersøge de fremmede religioner, siger rejsekonsulenten. Og i dag får mange danske virksomheder også udført en del af deres edb-arbejde i Indien.