Ferie med indhold
Tre meningsfyldte rejser med Berntsens

Hans og Inge Berntsen er mest kendt for de mange helbredelsesmøder, parret holder rundt i Danmark. Men i det kommende år er det aalborgensiske ægtepar også rejseledere på tre rejser til Israel, Filippinerne og Kenya.Den første rejse er i oktober måned, hvor Hans og Inge Berntsen er rejseledere på en tur til Israel. Rundturen i Det Hellige Land strækker sig over en uge, og her vil deltagerne komme til at vandre på mange af de steder, hvor Jesus gik. Der bliver sejltur på Genesaret Sø, besøg i Nazaret, badning i Dødehavet, og turen slutter med nogle dage i Jerusalem.

Både ferie og mission

I begyndelsen af det nye år arrangerer Berntsens to ture, hvor man kan kombinere ferie og mission. I januar går turen til Afrika. Her tager ægteparret til Kenya, hvor der bliver såvel naturoplevelser og safariture som friluftsmøder sammen med lokale kenyanske kristne.
Det samme sker, når turen i februar 2008 går til Filippinerne. Her står programmet på tropesol og besøg på en missionsstation i regnskoven. Men som i Danmark vil Hans og Inge Berntsen også her holde helbredelsesmøder sammen med de lokale kristne.
-mibo