Popcornparty i Herning

5.000 liter popcorn blev kanoneret ud over børn, teenagere og deres ledere, da juniorklubben Rock Solid holdt popcornparty i Kulturellen i Herning.

Her er et billede fra den store Popcornkrig, 5000 liter popcorn er nok til en stor krig.

Den 9. februar stormede 240 børn og teenagere ind til et kæmpe popcorn-party i kulturhuset Kulturellen i Herning, hvor juniorklubben Rock Solid i samarbejde med Kulturellen og LFKU (Landsforening for Kristne Unge) havde indkøbt 5.000 liter popcorn, som blev skudt ud i klublokalet med en popcornkanon.
Det varede ikke længe, inden både børn, teenagere og ledere begyndte en vild popcornkrig, som resulterede i, at alle tilstedeværende havde popcorn i håret, skoene og strømperne samt overalt på tøjet.

Popcornlimbo og trylleri

På programmet var der både konkurrencer og aktiviteter, heriblandt popcornlimbo, konkurrencer, trylleri, dans, ballonregn og kæmpehoppepude. En stor gruppe af de fremmødte børn skrev sig på stedet på en liste til næste gang, Rock Solid laver et lignende arrangement i den midtjyske hovedstad.
Domino