Unge og gamle samlet til KFS jubilæum

Da Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) skød årets påskelejr i gang lørdag den 31. marts, var alt som det plejer, næsten.

Der blev lyttet intenst mens generalsekretærerne fra KFS’s historie fortalte om deres tid i mission.

En rigtig KFS’er er unge gymnasiaster og/eller hårdtarbejdende studerende fra en videregående uddannelse. Men denne dag var stolene fyldt op med forlængst færdiguddannede, halvt pensionerede voksne.
Årsag: KFS kunne sidste efterår fejre sit 50 års jubilæum, og derfor havde bevægelsen inviteret gamle som nye KFS’ere til reception på førstedagen af årets påskelejr.
Mange var mødt op for at opleve lejrstemningen igen, og for at høre anekdoter fra de 50 år der er gået.

Total nostalgi

Jubilæumsreceptionen startede med en jubilæums-DVD. Og så kunne man læne sig godt tilbage i sæderne og lytte til de nulevende generalsekretærers tre minutter, hvor de fortalte om, hvad der var karakteristisk for deres general-periode.
Selvom de alle fortalte meget forskelligt om KFS, var alt hvad der blev sagt gennemsyret af KFS’ vision: Kend Jesus, gør Jesus kendt. (KFS har også udgivet en bog med denne titel har i anledning af jubilæet).
Der var total god KFS-nostalgi-stemning. Da generalerne endelig havde snakket færdig, havde de unge deltagere på årets lejr indfundet sig. Derefter gik turen fra Rosborg Gymnasium og videre til Vejlehallerne, hvor åbningsmødet af selve Påskelejren fandt sted.

Lejrstemningen og nostalgien var i top, da 50 års arbejde blev fejret blandt studerende.

Den festlige dag sluttede med aftenmøde, hvor nuværende generalsekretær Henrik Laursen, og formand for IFES (International Fellowship og Evangelical Student red.) talte.
Resten af lejren var forbeholdt KFS’ere, og KFX’erne (eks-KFS’ere) måtte pænt tage hjem. Så det gjorde vi.