2.000 til kirkedage i Haderslev

Ca. 1.600 var tilmeldt Kirkedagene i Haderslev, og mange flere kom på besøg i Kristi Himmelfartsdagene. Her er et billede fra den festlige og meget pædagogiske åbningsgudstjeneste torsdag. Et stort kor var samlet i anledning af Kirkedagene, hvor biskop Niels Henrik Arendt indledte med en dialog-prædiken sammen med sognepræst Inge Lindhardt Mikkelsen.

Her ledsager biskop Niels Henrik Arendt prinsesse Benedikte sammen med Bertel Haarder og Haderslevs borgmester.

Fra starten blev der lagt vægt på at fejre, at ’Kristus er opstanden’, og det blev markeret bl.a. med en smuk liturgisk dans af Ingrid Kristensen. På storskærme blev der vist flotte billeder på powerpoint.
Mange frikirkefolk og missionsfolk deltog i kirkedagene til trods for, at Kristeligt Dagblad havde skrevet, at den kirkelige ”højrefløj” ikke var med. Pinsekirken i Haderslev leverede f.eks. mange af de frivillige hjælpere.
Flere artikler følger i næste uge.