DR Kirken ramt af strejke

Optagelserne til de første tv-gudstjenester i maj blev ramt af arbejdsnedlæggelser blandt DR’s medarbejdere. DR Kirken vælger at genudsende to gudstjenester fra sidste år.Der blev strejket, da DR for nylig meddelte sine ansatte, hvor der for fremtiden skulle spares i kølvandet på den store byggekrise. Det har fået konsekvenser for optagelserne af maj måneds to første tv-gudstjenester.

Sognepræst Morten Skovsted kommer på ”overarbejde”, når DR Kirken på søndag genudsender hans gudstjeneste fra sidste år.

I søndags skulle der, som vi skrev i sidste uges avis, have været gudstjeneste med cand. theol. Karsten Thomsen. Men da optagelserne ikke kunne gennemføres på grund af strejke, valgte DR at genudsende sidste års gudstjenester fra samme tid med sognepræst Morten Skovsted.

Alt for seerne

– Vi ville ikke snyde seerne, siger Janne Wibroe, der er koordinator for DR Kirken.
Hun lover, at gudstjenesterne nok skal vende tilbage i den vante gænge.
– Den 20. maj og pinsedag bringer vi nye gudstjenester med Karsten Thomsen, siger Janne Wibroe.

Sendes på DR1 søndag
den 13. maj kl. 14.00