RS virus – helbredt gennem forbøn

Da Benjamin blev født, var det tre måneder for tidligt. Den første nat var meget kritisk, og lægerne havde svært ved at følge med. Pludselig vender situationen som på en tallerken, og sygeplejersken, som er kristen, siger: ”Her er der en dreng, som bliver bedt for!” Ja, menigheden bad… Lægerne forstod ikke, hvad der pludselig skete…Tidligt næste morgen blev jeg bedt om at få fat i min mand, da situationen stadig var kritisk, og man anbefalede, at han blev døbt. Jeg havde den faste tro, at Benjamin nok skulle klare det, og i løbet af formiddagen kom min mand. Vi drøftede situationen og fik den faste overbevisning, at dåben måtte vente, fordi vi ønskede, at hans dåb skulle være en glædens dag…

Lørdag den 27. januar 2007 blev Benjamin indlagt på intensiv afdeling 103 med RS virus. Mandag havde han brug for mere hjælp, og mange bad for ham i Valgmeningheden i Aalborg.
Tirsdag havde Inge og Hans en aftale på Aalborg Sygehus. Da de var på vej til 14. sal, mødte jeg dem og spurgte, om de vil komme og bede for min søn. En time senere kom Inge og Hans derned for at bede for Benjamin. Han var hævet i ansigtet, og han havde svært ved at trække vejret, hostede meget og fik ilt, og vi kunne se, at han var meget syg.

Det var tydeligt, at da Inge og Hans lagde hænderne på Benjamin og bad for ham, da skete der en ændring – det gjorde en forskel – situationen vendte.
Onsdag havde han det meget bedre. Torsdag blev ilten taget væk. Fredag blev Benjamin udskrevet.

Selvom Benjamin har døjet meget med bronkitis – så har han ikke hostet siden lørdag. Normalt kan det tage lang tid med at blive frisk efter en RS virus.

Gud er god! Lungerne ser fine ud, selvom han er født for tidligt og nu har været igennem det svære sygdomsforløb – han har det godt og er en rigtig glad lille dreng. Vi takker Gud – som har helbredt ham.
De kærligste hilsener fra
Charlotte Markussen
Oppelstrup

Se listen over
Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på hjemmesiden: www.udfordringen.dk