This just can’t be summer love

Har du lagt mærke til det? Dine bekymringer lader dig stort set være, dine medtrafikanter kører rent faktisk nogenlunde okay, og dine lærere er næsten cool med, at I ikke får lavet så meget i timerne?!

SOMMEREN er nemlig på vej, og forskere (og jeg) må bare konkludere, at vejret har kæmpe indvirkning på os.

Det er sæson for forelskelse! Nu er jeg selv en undtagelse, for der findes simpelthen ikke det tidspunkt, hvor jeg ikke kan forelske mig. Jeg har svært ved at falde for dyr ligesom ”almindelige” piger, men alle andre kan jeg få meget store følelser for på meget kort tid.

Derfor har jeg også lært at holde mig fra onlinedating… SOM JO I ØVRIGT bringer folk tættere her om foråret. På kolde dage er der blevet mailet tastaturet blankt, og nu, hvor solens optimisme skjuler de værste bumser, er det blevet tid til at møde hinanden 4 real!

UUUh det er adrenalin-rus på højt niveau, og samtidig er det til at bære, for selv hvis net-daten ikke var fed, så kan man – kun når solen skinner – tage sin forelskelse og kaste den direkte over på en anden.

FORår er FORelskelse!

DET SKER, at man i kristne sammenhænge sammenligner vores forhold til Jesus med et … tja ægteskab, for at bruge et klodset og for nogle frygtindgydende ord.

At være nykristen kan med fordel sammenlignes med det at være nyforelsket. Man svæver, man føler sig elsket, mere værd, man jubler og har lyst til at råbe det ud. Der hvor et parforhold skal stå distancen, er som regel efter et pænt stykke tid med denne kysse-energi. Om forelskelsen bliver til reel vedvarende kærlighed, er altafgørende for en fremtid sammen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Og der ER noget helt vildt uerstatteligt hos dem, der lige har mødt Gud! Uden at skrive men, så skal ekstasen også integreres som en naturlig del af os.

Sådan at – hvis man tænker efter – det faktisk er ”solskin” i vores hjerte hele året…