Bilist så ’Guds hænder’ i skyerne

– Jeg tog dette billede på Hovedvej 30 på vej til London i Kentuky, USA, fortæller Cara Winship, som har sendt dette billede til venner og bekendte.– Det har givet mig styrke i en svær tid. Jeg føler, at jeg skal dele det med resten af verden. Jeg håber, det er en inspiration for dig.
Det viser, hvad vi allerede ved: Vi har en Gud, og han passer på os.
Cara Winship e-mailede billedet til tv-kanalen News Channel 36. Bagefter blev hun kontaktet af meteorolog Jon James.
– Han sagde, at dette billede af skyerne dukkede op i alle stater og rundt i verden. Han ville gerne vide, hvor jeg havde taget det, og hvor jeg havde været, da jeg tog billedet. Han havde set et lignende billede, taget i Texas. Han sagde, at han var forbavset over det, fortæller Cara Winship.
Billedet cirkulerer nu på internettet, og selvfølgelig er der også nogen, der påstår, at det er konstrueret – dog foreløbig uden nogen beviser.
Henri.