Ferid med indhold
Missionforbundet vil gøre tro til en livsstil

Deltagere på årets Missionsstævne i Kolding skal udrustes med ”Værktøj for livet”.Der er lagt op til en spændende uge med undervisning og fællesskab, når Missionsforbundet holder stævne i Kolding den 21.-27. juli.

– Kom og bliv overrasket over Guds kærlighed, lyder invitationen fra Missionforstander Peter Götz.

Missionsforbundets stævne tager i år udgangspunkt i temaet ”Værktøj for livet – Når tro bliver til livsstil”. Emnet vil blandt andet blive præsenteret af den canadiske prædikant James Paton. Af danske prædikanter kan nævnes Thomas Baldur, Sven Straarup og Kenneth Skov-Martinet.
Som en del af stævnet er der særskilte lejre for børn og teenagere samt en særlig Café Crap for dem, der ”definerer sig selv som unge”. Her bydes der på alt, lige fra forfriskninger og koncerter til blind-date-arrangementer.
-mibo