Ferie med indhold
Danmarks nordligste frikirkecamp

15 kilometer syd for Skagen afholdes der i begyndelsen af juli for 12. år i træk en frikirkelig sommercamp. Denne gang under det sigende navn Sommercamp Nord.

Carl Gustav Severin taler på Sommercampen i Ålbæk.

Campen afholdes i Ålbæk, 15 km syd for Skagen, lige ved siden af dyreparken og legelandet Farm Fun, hvor børnene fra Sommercamp Nord har mulighed for at boltre sig. Tidligere har campen været afholdt under navnet Family Camp, og i år er således 12. år i træk, at der er frikirkelig sommercamp i Ålbæk.

Besøg fra Sverige og Kenya

Campen finder i år sted den 30. juni – 6. juli og arrangeres af frikirkerne Aalborg MenighedsCenter og Frederikshavn Kirkecenter, og det er primært talere herfra, som præger talerlisten. Dog har man også inviteret et par gæstetalere: Carl-Gustav Severin fra frikirken Livets Ord i Sverige og Teresia Wairimu fra Kenya.
Førstnævnte har rejst i mere end 50 nationer og præsenteret den kristne tro for hundredtusinder, ligesom han har været med til at grundlægge flere end 1.000 kirker i det tidligere Sovjetunionen.
Teresia Wairimu er en kendt evangelist og forkynder fra Kenya, som flere gange tidligere har besøgt Danmark. Hun samler jævnligt hundredetusinder til sine gudstjenester i Uhuru Park i Kenyas hovedstad, Nairobi.
Programmet for Sommercamp Nord omfatter en bred vifte af aktiviteter, fællesskab, samlinger og møder samt plads til individuel fritid med mulighed for at dyrke sport både til lands og til vands.
Jens Linde