Ferie med indhold
Jazz til Pinsefolket

Pinsekirkernes sommercamp byder i år på en ny jazzcafé i Mariager Efterskoles nybyggede aula. Den skal fungere som et fælles mødepunkt for campens mere end 3000 deltagere.Overskriften over dette års SommerCamp for pinsekirkerne den 14. – 20. juli er: ”Når livet leves…”.Med dette tema vil arrangørerne gerne sætte fokus på, at livet er en fantastisk gave fra Gud. Derfor vil der blive lagt vægt på en kristentro, som ikke forkrøbler og forkramper – men forløser og frigør, fortæller arrangørerne.
Jazzcafé
Lørdag til torsdag aften vil der som noget nyt være en jazzcafé i Mariager Efterskoles nye aula. Med kvalitetskaffe, lækre kager og live jazz fra caféscenen får campdeltagerne nu et nyt fælles mødested.

CampRadio

I år kan campdeltagerne også som noget helt nyt vågne op i campingvognen til blid morgenlovsang og information om dagens begivenheder til morgenkaffen.
Campradio bliver en helt ny oplevelse på årets sommercamp. Den bliver bestyret af Kirsten og Per Nielsen fra UCB Danmark, der vil sende god musik, andagter og interviews og info fra campen. Radioen kan iøvrigt høres i 5 km omkreds, så folk i lokalområdet har mulighed for at være med på en lytter.

Gæstetalere

Blandt talerne i år er to udenlandske gæstetalere. Dan Betzer, USA, har et utrætteligt hjerte for mission. Det har bragt ham til 60 lande og skabt en strøm af missionsgaver på flere hundrede millioner kroner. Han har plantet syv kirker og har siden 1987 været forstander for First Assembly Ministries i Fort Myers, Florida, en kirke med over 10.000 medlemmer. Han er forfatter til over 20 bøger og er skuespiller og sanger med 50 CD- og DVD-udgivelser bag sig. Derudover er Dan Betzer vært for over 15 ugentlige radio- og tv-programmer til hele USA.
Den anden udenlandske gæstetaler er Jeremy DeWeerdt. Han blev for 10 år siden leder af Rockford Master’s Commission i Chicago, en kirkebaseret bibelskole. Sideløbende har han været involveret i studentermission gennem Cross Current Student Ministries, der har nået over 1000 skoler gennem de sidste 15 år. Jeremy har markeret sig som en af de stærke profiler i USA og Europa, når det handler om at hjælpe især unge mennesker til et helstøbt liv i den kristne tro.