Fedie med indhold
Gatten bibelcamp i 25 år

Sarons Slette – den ”lille” bibelcamping i Gatten mellem Løgstør og Aars har på 25 år vokset sig stor.

Gatten ligger naturskønt mellem Løgstør og Aars.

Fra den 7.-14. juli venter man så mange deltagere, at pladsforholdene er firdoblet!
Og som sædvanligt er der kendte navne på talerlisten.
I år kan man møde folketingets formand, Chr. Mejdahl, den norske verdensprædikant Aril Edvardsen, lederen af Europas pinsebevægelser, Ingolf Ellssel, baptisternes generalsekretær Jan Kornholt, biskop Charles Nduwumukama fra Burundi, Europamissionens grundlægger H.K. Neerskov og en af de gamle fornyelses-pionérer i Folkekirken, Bent Døssing, som stod bag den første karismatiske bibelcamping i Aalborg.
Aril Edvardsen er fast gæst på Sarons Slette, der samarbejder med hans store missionsarbejde ud fra Sarons Dal i Norge.
Biskoppen fra Burundi vil fortælle om miraklet i Burundi, hvor daværende oprørsleder Pierre Nkurunziza på grund af Edvardsens prædiken blev kristen, nedlagde våbene og omdannede hæren til et politisk parti. Han blev valgt ind i parlamentet og er i dag Burundi’s præsident.
Også Jan Kornholt har som missionær mærket på sin egen krop og sjæl, hvordan befolkningen i Burundi led.
Gatten Camp er gennem årene blevet udbygget med gode værelser og campingmuligheder, som har tiltrukket stadig flere. Der er også en golfbane tæt på campingpladsen. I år har man hyret en kok til at lave mad til dem, der ikke selv vil bikse med den slags i ferien. Der er også både børne- og ungdoms-program.
Henri.