Ferie med indhold
Ron Kenoly på Vildkildegård

Den verdenskendte gospelartist Ron Kenoly giver koncert på Alternativ Sommerfestival.Arnborg kan godt begynde at glæde sig til, når evangelisterne holder Alternativ Sommerfestival den 7.-13. juli på Vildkildegård.

Ron Kenoly

Årets festival kan nemlig ud over det sædvanlige program byde på en koncert med ikke mindre end den verdenskendte gospelartist Ron Kenoly fra USA.

Ron Kenoly

Ron Kenoly giver koncert torsdag aften og medvirker desuden som gæstetaler på festivalen. Publikum kan glæde sig til mødet med en verdensstjerne. Ron Kenoly har solgt mere end 2,5 millioner cd’er på internationalt plan og er kendt og værdsat overalt.
Gennem to årtier har han som professionel musiker spillet sammen med alle de kendte, inklusiv Andraé Crouch og Koinonia (som giver koncert den 8. juli i Kongreshallen i Kolding).
Ron Kenoly startede sin sangkarriere i en lokal baptistkirke i Kansas og slog i starten af 70’erne sit navn fast på de profane hitlister.
Efter nogle år dedikerede han sin karriere til Gud og blev en radikal kristen.
Hans overgivelse kombineret med hans professionalisme har ført ham til tops i gospelmusikken, hvor han er kendt for altid at optræde sammen med de mest sublime. F.eks. har de fleste af hans korsangere alle deres egen solo-karriere.

Øvrige gæster

Sommerfestivalen byder også på en række prædikanter fra ind- og udland, heriblandt evangelist Christian Hedegaard (Danmark), evangelist Teresia Wairimu (Kenya), pastor Robert Bwalya (Zambia), pastor Josephine Mukamazimpaka (Rwanda), pastor Abel Olsen og Peter Aronsen (Grønland) og ungdomspastor Thomas Z. Hansen (Australien).

Verdensmester i BMX

I en helt anden boldgade præsenteres den tidligere verdensmester i BMX, Thomas Hansen, der medvirker med BMX-cykel og ramper på festivalens teenageprogram.
Thomas Hansen bor i Danmark, men rejser over hele verden og laver shows sammen med et team af kristne skateboardere, bladere, BMX’ere og breakdancere i teamet GX International.