Ferie med indhold
Nyt liv til baptisterne

’Nyt liv i tro’ er temaet for Baptistkirkens Missionstævne, som holdes i Mariager i uge 30.Baptistkirken lokker med nyt indhold i både livet og troen, når der holdes Missionsstævne i Mariager den 22.-28. juli.

Baptistkirkens stævne i Mariager lokker med kreative aktiviteter, fællesskab og gode møder.

Nyslået græs, nylavede isvafler og nyristede pølser fra grillen. Det er ifølge arrangørerne af Baptistkirkens Missionsstævne nogle af ingredienserne i en vellykket sommercamp. Under temaet ”Nyt liv i tro” vil deltagerne kunne vælge mellem et bredt udbud af aktiviteter.
Formiddagene vil være præget af bibel-undervisning under overskriften ”Med vid og bid”, hvor danske prædikanter fra frikirkelivet vil undervise. Desuden er der udenlandsk besøg i form af Parush Parushev, der er leder af International Baptist Theological Seminary i Prag.

Lovsang eller ikoner

Stævnets fem eftermiddage rummer fire valgfrie spor: Musik-spor, sanseligt/kreativt spor, internationalt spor og samfunds-/socialt spor.Her medvirker blandt andet sognepræst, forfatter og foredragsholder Poul Joachim Stender og ikonmaler Birthe Nielsen.

Teater og koncert

Aftnerne vil være præget af evangeliske møder med forkyndelse af blandt andet Jonas Kouassi-Zessia, som er præst i Eglise Protestante Baptiste i København.
Stævnet byder også på et par kulturelle oplevelser på højt plan. Mandag er der koncert med Anne Dorthe Michelsen, der fortolker salmer og sange. Et andet aftentilbud er skuespilleren Ebbe Trenskow, der kommer og viser forestillingen: ”Jesus min Søn.”
For dem, der hellere vil optræde selv, kan man deltage på årest Gospelworkshop med Ken Anderson fra USA. En aktivitet, der kører parallelt med hele stævnet.
Missionsstævnet indeholder desuden to dages drøftelse af Baptistkirkens mission.