Det skete for mig

Mirakel: Mit ben blev helbredt

Jeg underviser i violinspil. En dag faldt jeg over nodestativet og fik et snoet brud på venstre bens skinnebensknogler. Benet ville ikke vokse sammen. Der gik et helt år, hvor jeg sad i kørestol, fordi jeg ikke kunne støtte på benet.

Jeg fik benet lagt i gibs, først helt op til hoften, og senere til knæet, så jeg ikke kunne bevæge benet, og bruddet ikke kunne skride ud. Så begyndte der at komme brusk, og jeg fik en skinne bundet på benet, jeg skulle begynde at støtte på det og gik med to krykkestokke…
Da der var gået nogle måneder, stod det klart for lægerne, at jeg ikke kunne danne kalk i det brusk, som var ved bruddet, så det kunne blive til en knogle.
Lægerne på Herlev Sygehus foreslog at tage bruddet op og lægge jern ind i benet, så de måtte gøre benet stift.
Det kunne jeg ikke gå med til, og jeg sagde til lægen, at nu ville jeg prøve at blive bedt for. Lægen var ikke selv troende, men sagde: ”Det synes jeg er en rigtig god ide, jeg må sige, at vi har set helbredelser af mennesker, hvor vi som læger ikke har kunnet gøre noget – så kommer de alligevel lige pludselig og er helbredte.”
Jeg fik bedt for benet på et møde med Inge og Hans Berntsen den 9. august 2003. Da jeg kom hjem, tog jeg skinnen af, og gik i min seng – da opdager jeg – at jeg nu kunne vende mig i sengen uden at få smerter!
Ved næste undersøgelse blev benet scannet, og lægen sagde: ”Nu er miraklet sket!” Benet er hvidt omkring bruddet – der er begyndt at komme kalk til benet – når det ser sådan ud, så er det helt normalt, at benet er vokset sammen i løbet af 2-3 uger, så bliver det til knogle, det kan jeg garantere for. Men hvad er der sket?”
Jeg fortalte om forbønnen, som jeg har fået… Nej hvor dejligt, så lykkedes det alligevel! Ja, det er et mirakel! sagde lægen.
Da der var gået 2-3 uger – var benet vokset sammen på helt normal vis. Gud havde grebet ind og givet lægedom. Han er den store læge…
Nogle måneder efter blev jeg klar over, hvor stort miraklet egentlig var, ­for det viste sig ved nogle andre blodprøver, at jeg ikke kunne optage kalk i kroppen. Så hvor var kalken kommet fra? Gud har skabt os… han er også den, som danner kalken!
Derfor takker jeg ham for hans store indgreb. Nu er der gået fIere år, og det går flot med benet. Stor tak til Inge og Hans, som var redskaberne, Gud brugte.
De kærligste hilsener og tak fra
Liselotte Christensen, Søborg

En hilsen fra oven

For et par år siden fik jeg flere gange denne besked ovenfra: ”Lyt til Hans.”Jeg kendte ikke nogen, der hed Hans og kunne heller ikke huske nogen – så hvorfor denne besked? Der gik to måneder, før det gik op for mig, hvem det var.
Jeg kommer hos en ældre dame, som en dag fortalte mig om Hans Berntsen – selvfølgelig. Jeg ringede til Mission Danmark og bad om at få tilsendt en DVD med tv-udsendelser af Hans Berntsen. Da jeg modtog DVD’en med posten og åbnede brevet, faldt der et lille hæfte med et hjerte ud af brevet. Min søn på 3 år samlede det op, idet han sagde: ”Mor se, det er kærlighed”.
Inge, tak for hæftet med skriftstederne. I har hjulpet mig med at finde freden. Tak fordi I er til og gør, som I gør.
Kærlig hilsen fra
Melene Bjørk, Køge

Se listen over
Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder
på hjemmesiden:
www.udfordringen.dk