Nyt kristent plade- selskab i Danmark

Et nyt dansk pladeselskab har set dagens lys, navnet er Rock’n’Soul records.

’Reflekt’ er det første band, der har fået pladekontrakt med Rock’n’Soul records.

Rock’n’Soul records er et nyt kristent pladeselskab, som ønsker at hæve kvaliteten på den kristne musikscene i Danmark. Rock’n’Soul records vil udgive musik af høj kvalitet og promovere musikken på professionel vis, samtidig med at det kristne budskab klart fremstår som varemærke.
Rock’n’Soul records vil skabe større fokus på talenterne på den kristne musikscene og få publikum til at investere i dansk musik af høj kvalitet og med et kristent budskab.
’Reflekt’ er det første navn til at indgå kontrakt med Rock’n’Soul records. Bandet er fra Roskilde-egnen og spiller ærlig og melodiøs pop/rock. ’Reflekt’ går i studiet i starten af 2008 for at indspille deres debutplade, som vil blive released medio 2008.
Rock’n’Soul records startede officielt sit virke d. 1. april 2007. Selskabet er uafhængigt og ikke bundet til nogen bestemt kirke eller forening.
Annika