Reggae på Glow Festival

Glow Concerts kan nu præsentere endnu et spændende navn på årets Glow Festival. Det drejer sig om det erfarne reggaeband Christafari fra USA.Siden starten i 1989 har de spillet i 35 lande over hele verden og i næsten hver eneste stat i USA.
Christafari kommer med garanti til at give en anderledes og spændende koncert. Det er første gang i Glow Festivals historie, at et Reggae band giver koncert. Christafari laver dog deres egen specielle blanding af traditional reggae og dancehallreggae, som de kalder gospelreggae.
På græsk betyder Christafari “en gruppe af mennesker, som kollektivt repræsenterer Kristus”. Christafaris budskab og mission er tydeligt præget af dette. De ønsker at bringe håb og frelse til en falden generation.

I forvejen byder Glow Festival på både pop, rock, jazz, ska, folk, lovsang og country. Tilføjelsen af et reggaeband understreger, at årets festivalprogram er meget alsidigt.
Christafari spiller fredag aften på Glow Festival.
Annika