Det skete for mig…

71 år – helbredt for
dårlig ryg for 16 år siden

For 16 år siden skulle der være møde i Det Kristne Center i Jyderup, hvor Inge og Hans Berntsen skulle komme for at holde et møde. Efter sang og tale var der forbøn. Jeg sad på 2. øverste bænk og så, hvad der skete under forbønnen.
Endelig tog jeg mod til mig og bad om forbøn for min ryg, som jeg regelmæssig gik til kiropraktor med. Mine ben var ikke lige lange, men det blev de under Hans Berntsens forbøn. Jeg gik hjem – og tog mine indlæg i skoene ud!
Det er nu 16 år siden – jeg har ikke været hos kiropraktor siden! Dengang fortalte jeg ikke om det til andre – for tænk, hvis ikke det holdt, og hvad ville andre sige o.s.v.
Men de sidste mange år har jeg fortalt vidt og bredt om, hvordan jeg er blevet hjulpet gennem forbøn… Jeg er 71 år, og dermed ikke sagt, at man ikke kan have ondt ind imellem, og efter alderen kan have noget at døje med. Om to år skal vi fejre guldbryllup, jeg er bare så taknemlig for livet og for tilværelsen – for min mand, børn, svigerbørn og børnebørn.
Jeg har tidligere været sygehjælper. Vi har stadigvæk vores landbrug, og desuden hjælper jeg en søn med at demonstrere og sælge mexicanske hængekøjer, som bruges både til optræning af dårlig ryg og balancetræning, og selvfølgelig også til leg, hygge og afslapning.
Et ord der har hjulpet mig igennem livet masser af gange – det er ordet fra Salme 37 vers 5. Vælt din vej på Herren, stol på Ham, så griber han ind! Et vers der er nemt at huske, idet 37,5 er normaltemperaturen om aftenen.
Mange kærlige hilsener og tak fra
Inga Christensen
Mørkøv

Knude i munden helbredt
En aften jeg sad og så TV med min kaffe og spiste et stykke chokolade til. Pludselig mærker jeg noget med tungen inde i munden. Jeg går ud til spejlet, og til min store forskrækkelse, ser jeg en ret stor sort-lilla kugle eller knude, som sidder i kinden.

Jeg blev så angst og begyndte at ryste – derefter griber jeg telefonen og ringer til Mission Danmarks forbøns tjeneste. Inge Berntsen tager telefonen og beder for mig – kort tid efter faldt jeg til ro – og senere på aftenen – kunne jeg ikke mærke nogen knude med tungen!
Jeg sov godt hele natten, og selvfølgelig skulle jeg se i spejlet igen om morgenen – da var knuden blevet helt flad, men stadig meget sort. Jeg besluttede mig for at gå til lægen mellem kl. 13 og 14.
Lige før jeg skulle gå i bad, så jeg igen i munden, og til min store overraskelse – så var knuden helt væk! Jeg takker og priser Gud, som har sendt sin fred og lægedom til mig. Gud velsigne jer og endnu engang tak.
Kærlig hilsen
Elly

Se listen over
Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder
på hjemmesiden:
www.udfordringen.dk