Lis & Per: Vi læser også Udfordringen!

– Vi læser også Udfordringen og har gjort det i en del år, fortæller dansktop-duoen Lis & Per fra Randers.

Lis & Per nyder selv at læse Udfordringen, når de er hjemme.

Sådan har det været siden parrets datter og søn blev kristne, og senere fik forældrene også selv en mere personlig tro og begyndte at komme i den lokale evangeliske frikirke.
Mange af Udfordringens læsere kender parrets cd Perleporten, hvor de genfortolkede nogle af de populære gamle, åndelige sange.
CD’en er én af hvervepræmierne i kuponen herunder.
Lis & Per holder også kirkekoncerter, hvor deltagerne lærer de to at kende fra en ny og spændende side.
Men i øvrigt har parret indsunget over 40 cd’er, bånd eller plader med dansktopsange, og de har netop udgivet endnu en cd ”Mit nye sommerhus”.
Netop nu er de to populære sangere ved at forberede en ny turné rundt i landet. Den kommer til at hedde Giro 413 og bliver med kendte gamle melodier fra radioprogrammet.
Foruden Lis & Per deltager James Rasmussen – som i sin tid afløste Otto Brandenburg i Four Jacks – samt Michael Winkler og Lars Stryg.
Sommerferien tilbragte Lis & Per på turné med Cirkus Arena og havde en sjov oplevelse. Nogle artister fra Rumænien kunne godt li’ deres dansktopmusik, men de forstod ikke teksterne. Alligevel spurgte de, om Lis og Per var kristne. Det var artisterne nemlig selv! De var baptister, så pludselig var de alle én stor familie.
Henri.