Tutu prædiker om klimaet

Klimaforandringerne er temaet på søndag, når DR1 sender en økumenisk gudstjeneste fra Ishavskatedralen i Tromsø med ærkebiskop Desmond Tutu som prædikant.DR1 sender søndag eftermiddag en økumenisk gudstjeneste fra Tromsø, hvor Desmond Tutu og repræsentanter fra hele verden i sommers satte fokus på klimaforandringerne.

Efter ”klima-gudstjenesten” velsignede Desmond Tutu havet.

På søndag sender DR1 fra en økumenisk gudstjeneste, der blev holdt i juni i Ishavskatedralen i Tromsø i Nordnorge. Det var den sydafrikanske ærkebiskop, Desmond Tutu, der prædikede. Og sammen med Norges Kronprins Harald og repræsentanter fra hele verden ville Tutu sende et signal om, at man er bekymret over klimaforandringerne.

Solidaritet
og kærlighed

Et af prædikenens budskaber vil være et opråb om at vise solidaritet og kærlighed med Guds skaberværk og med menneskers lidelser.

Sendes på DR1 søndag
den 30. september kl. 14.00