Det skete for mig…

Fibersprængning
og dårlig ryg helbredt

I november 2003 fik jeg en fibersprængning i benet. Da jeg skulle række højre arm op, fik jeg en overstrækning og ondt i venstre lyske og lår.
Jeg gik til lægen, som undersøgte mig og sagde, at jeg måtte holde mig i ro nogle dage. Jeg fik udleveret stærke smertestillende piller, som jeg skulle tage. Fysioterapeuten gav mig behandlinger, og efter nogen tid begyndte jeg at arbejde igen.
Det samme skete igen to gange – hvor jeg igen fik fibersprængning. Smerterne var så forfærdelige, at jeg ikke kunne ligge i min seng, men måtte sidde på sofaen om natten. Det var virkelig forfærdeligt for mig.
I juni 2005 ringer jeg til Mission Danmarks telefontjeneste. Ellen er ved telefonen og beder en meget intenst bøn for mig… derefter prøver jeg at løfte venstre ben – det går godt, jeg prøver at stå op, det kan jeg også. Jeg går ind i stuen – smerterne er væk! Jeg bliver helt overvældet og begynder at græde – smerterne er helt væk! Jeg kan lege med børnebørnene, jeg kan løfte dem, og der har ikke været noget siden.
Hver dag takker jeg Gud for det, han har gjort for mig, det går rigtig fint.
Min mand har haft ondt i ryggen, skulder og nakke i mange år efter en arbejdsskade, da han har et ret ensformigt arbejde ved en maskine. Han blev bedt for den 25. april 2007, da der var møde i Nykøbing Falster.
Nu går det godt, også med arbejdet, og vi er begge meget glade og taknemmelige for det, der er sket.
Hermed de kærligste hilsener fra
Bodil og Kurt Nielsen
Nordfalster

Se listen over
Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på www.udfordringen.dk