Det skete for mig…

Helbredt for følger
af skadet akillessene

Mine forventninger til mødet med Inge og Hans Berntsen i Roskilde Baptistkirke den 26. august 2007 var store. – Jeg ved, at Gud kan udrette store ting gennem bøn, det tvivler jeg ikke på. Jeg var afventende; hvad ville der ske. Jeg havde ikke tænkt på, at det var mig, Gud ville helbrede…
Der kom en pige hen til mig; hun siger: ”Jeg tror lige jeg går derop, for at få Guds velsignelse.” God idé, svarede jer. Da kom jeg til at tænke på mig selv. Efter en skade med min akillessene føltes det, som om ankel, ben og fod ikke hang rigtig sammen. Efter 8 måneder skulle jeg stadig anstrenge mig for at gå normalt, og min hælflade var følelsesløs. Jeg kunnet ikke gå i sko eller støvler, hvis der var en lille smule hæl på; så måtte jeg tage dem af efter 5 min. Smerterne var så stærke, at jeg fik ordineret gigtmedicin og andre smertestillende tabletter for at passe mit job, hvor jeg skal gå og stå i 8 timer.
Jeg stillede mig op i køen ved Inge. Da det blev min tur, fortalte jeg meget kort om min skade og mit problem. Jeg fortalte ikke hvilken fod, det var galt med, men satte mig på stolen og rakte benene over til Inge, som begyndte at bede. Dyb var min forundring, da hun koncentrerede sig om mit venstre ben, som var det dårlige. Inge takker for, at benene må blive lige lange, og at foden, ankelen og benet må blive lægt. Jeg ser helt klart, med mine egne øjne, at benet/foden drejer og kommer på plads ­Jeg mærker det også tydeligt inde i benet, anklen og foden, at der sker noget… Jeg er faktisk mindre rystet…
Nu kan jeg gå, og jeg kan arbejde i 8 timer – uden at det gør ondt i foden, og jeg kan gå i sko med lidt hæl på, uden der kommer smerter!
Tak til jer begge for det store arbejde, som I gør. Må Gud give jer kræfter, styrke og helbred til at udføre vor Herres sag.
Mange hilsener fra
Dorte Lund, Roskilde.

Se Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk