Læg hjerterne i blød

Begrebet ’soaking’ handler om at bruge tid sammen med Gud og suge til sig af, hvad han er. Lørdag og søndag sender GOD tv fra sidste weekends soaking-konference i Toronto.- Genfind den første kærlighed til Gud, lyder det fra arrangørerne af en såkaldt ”Soaking”-konference i Toronto. God Channel sender fra konferencen lørdag og søndag.

John og Carol Arnott er værter ved Soaking-konferencen i Toron-to, som GOD Channel sender fra på lørdag og søndag.

Soaking betyder egentlig iblødlægning. De fleste vil her tænke på vasketøj og pletrens, men i kristne kredse er begrebet blevet kendt som et udtryk for, når man vælger at bruge tid sammen med Gud for at ”suge” til sig af det, Gud er og har til os som mennesker.
I denne weekend kan seere stifte bekendtskab med soaking, når GOD Channel sender en ’soaking’-konference, som blev afholdt i Toronto d. 31. oktober til 3. november.
Blandt talerne er Heidi Baker, Peter og Heather Jackson samt John og Carol Arnott.

Sendes på God tv lørdag d. 10/11
og søndag d. 11/11. Program: www.god.tv