Steven Curtis Chapman – All I really want for Christmas

Steven Curtis Chapman er en kendt kristen veteran inden for musik og har vundet mange priser. På julemarkedet er han heller ikke en fremmed artist.For et par år siden udkom han med: ”Christmas Is All In The Heart”. I 2005 udkom Chapman med ”All I Really Want For Christmas”. Dette album består mest af gode gamle klassiske julesange, sunget i bedste Chapman-stil.
Albummets første track indledes af Chapmans lille adopterede datter ”Shaoey Chapman”, som læser op fra Lukasevangeliet 2,7-14, og som på albummets sidste sang sender de glædeligste juleønsker sammen med sin far, Steven Curtis Chapman.
Juleklassikeren ”Angels from the Realms of Glory” er sunget i en ny moderne udgave og bliver fulgt af ”I Heard the Bells on Christmas Day.” Et helt nyt originalt Chapman track, som er en sensitiv og følelsesladet historie om et forældreløst barns længsel efter en familie til jul.
”All I Really Want” bærer præg af Chapmans poppede musikstil, men er både en trist og håbfyldt sang, som bliver fulgt af endnu en Chapman original: ”The Miracle Of Christmas.” Akustisk guitar, trommer og keyboard indleder ”Go Tell It on the Mountain” og lægger op til, at man skal rokke til rytmen og synge med. Albummet rummer også de populære sange: ”Silver Bells”,”Winter Wonderland”, ”God Rest Ye Merry Gentlemen”, ”It Came Upon a Midnight Clear” og ”O Little Town of Bethlehem.”
Albummet ”All I Really Want For Christmas” sætter en vidunderlig tone for den søde juletid, som kan nydes af både store og små. Albummet hører til en klassisk kollektion for enhver, som er ude efter gode traditionelle julesange, som er smagfuldt sunget og opført af en af de mest populære julekunstnere i kristne kredse.
Tabita