Salmebogen bedst på nettet

Salmebogen Online er netop blevet kåret som Danmarks bedste kirkelige hjemmeside.Det var en glad og stolt kirkeminister, der forleden modtog Kristeligt Dagblads pris for Danmarks bedste kirkelige hjemmeside i 2007.

Bertel Haarder var glad for, at hjemmesiden med salmerne blev kåret som årets vinder.

I samarbejde med Det Kongelige Vajsenhus udgav Kirkeministeriet i maj 2007 hele den danske salmebog med søgefunktioner, baggrundsinformation og lyttevenlige melodier på hjemmesiden www.salmebogen.dk.
Og det er lykkedes så godt, at et enigt dommerpanel betegnede vindersiden som årets bedste nyhed til gavn for hele befolkningen.
”Det er en supergennemført idé, som uden de store dikkedarer håndterer enorme mængder information og leverer dem nemt og overskueligt,” lød det i vurderingen fra dommerpanelet, som forudser, at salmebogen.dk bliver en trafikmagnet, der også kan få folk til at gå i kirke.
225 med i konkurrencen
Kirkeminister Bertel Haarder er glad for anerkendelsen og er enig i dommerpanelets vurdering, at salmebogen.dk også er en væsentlig hjemmeside.
– Salmerne er det, der fører kristendommen videre fra generation til generation. Derfor er det vigtigt med salmerne på nettet, siger Bertel Haarder.
Foruden prisen som årets bedste kirkelige hjemmeside løb salmebogen.dk også med prisen for årets temaside.
I de øvrige kategorier løb Amagerbro Frikirke med prisen for årets sogneside. Og Spejdernet.dk blev kåret som årets bedste organisationsside. Det er sjette gang, Kristeligt Dagblad kårer årets kirkelige hjemmeside. I år havde avisens læsere nomineret hele 225 hjemmesider. Med vinderprisen følger annonceplads på Kristeligt Dagblads hjemmesider for 20.000 kr.