Det skete for mig…

Astma og bronkitis helbredtJeg er 57 år og er født med Ehlers-Danlos syndrom, hvilket medfører, at jeg er født med en hjertefejl og med astma og bronkitis, som har generet mig meget, især de sidste 20 år. I de sidste fem vintre har jeg slet ikke været ude.En bekendt gav mig bladet fra Mission Danmark, og jeg læste om alle de vidnesbyrd, som jeg synes er helt fantastiske. Jeg er selv troende, og derfor ringer jeg for at få tilsendt bladet. Jeg taler med Ellen, som spørger, om jeg ønsker forbøn. Jeg har så mange ting, siger jeg, så det vil jeg slet ikke trætte dig med.
Jeg vil gerne bede for dig, svarer Ellen. Da hun har sagt fem ord i bønnen – mærker jeg en brændende varme i min storetå. Varmen spreder sig over hele kroppen helt op til hagen.

Jeg bliver helt forskrækket og tænker: hvad er det der sker? – og samtidig mærker jeg ligesom én, der aer mig hen over hjertet. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige – og fortæller Ellen om det, som jeg har oplevet under bønnen.
Hun fortæller mig, at det er Helligånden/Guds kraft som berører mig. Her for kort tid siden har jeg haft en ganske almindelig forkølelse, hvor jeg kun har hostet ganske let.

Jeg har ikke mærket til astma og bronkitis, efter at Ellen bad for mig. Jeg har faktisk ikke haft det så godt som nu i de sidste 15 år. Den 20. april 2007 skal mit hjerte scannes, så jeg er meget spændt på resultatet.
De kærligste hilsener og tak fra
Berit
Sjællands Odde

(Navn og adresse er redaktionen bekendt.)

Artiklen har først været bragt i Mission Danmark.
Se Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk