Jaci fik ny chance

Opfyldelsen af livsdrømmen røg med et brag, da skilsmisse og depression kvalte livsgnisten.Jaci faldt så dybt, at mennesker vendte hende ryggen, men Gud var ikke færdig med hende.

”Jeg er jordens lykkeligste pige. Jeg tjener en Gud, som ser det smukke i mig, selv om jeg ikke altid selv kan se det.” – Jaci Velasquez

Da Jaci som teenager begyndte sin karriere som kristen sangerinde i 1996, tegnede fremtiden sig lovende. Hun blev prisbelønnet, udgav album efter album og oplevede stor succes. Hun medvirkede også i filmen Chasing Papi.
I 2003 giftede hun sig med Darren Potuck, men deres ægteskab holdt knap to år, selv om de forsøgte at redde det. Jaci gik ned med depression efter skilsmissen og var tæt på at opgive alt.

Hvem er jeg?

Jaci solgte sit hus og flyttede til London for at studere og slå nye rødder.
Det gik op for hende, at hele hendes liv hvilede på musikbranchen. Hvem var hun, når hun ikke gik på scenen eller i studiet?
– Jeg vidste ikke, hvem jeg var uden for min identitet som kristen artist. Da alt pludselig faldt sammen omkring mig med skilsmisse og de ting, som skete i mit liv, havde jeg intet tilbage. Jeg var ingenting. Jeg havde brug for at være alene, sætte mig ned og tænke over det, der skete i mit liv, fortæller Jaci i et interview med Chris Copernoll.

De vendte mig ryggen

– Da mit ægteskab gik i stykker, ville ingen have noget med mig at gøre. Når man som sanger bliver sat på en piedestal, forventes det, at man er perfekt og fejlfri, men det er jeg desværre ikke.
Da folk hørte om min skilsmisse, ville de ikke have noget med mig at gøre i lang tid – selv mennesker, som jeg stolede på, gik. Det var svært, fortæller Jaci og tilføjer:
– Når man oplever noget så ødelæggende som et knust hjerte efter skilsmisse, føler man sig som ”ødelagt gods”. Så jeg ville aldrig giftes igen, siger hun.

Én holdt mig fast

Selv om Jacis liv og følelser var et kaotisk rod, oplevede hun helbredelse af sine sår og fik rådgivning af flere præster.
Hun mærkede, hvordan Guds kærlighed fandt en vej til hendes hjerte og begyndte at genopbygge det, som var nedbrudt.
– Da jeg pludselig forstod Guds kærlighed til mig, var det overvældende. Som datter af en pastor har jeg altid kendt til Guds kærlighed. Men jeg tror ikke, at jeg virkelig havde søgt den af hele mit hjerte og forstået, at jeg havde brug for den, da jeg gennemgik krisen. Det lyder måske slemt. Men når man går gennem svære ting, viser Gud én midt i det hele, at man ikke kan leve uden ham, siger Jaci.

Nyt album på vej

På trods af krisen fandt hun nyt håb og genoptog sin musikkarriere i USA. Den 18. marts 2008 udkommer hun med en ny cd, ”Love out loud”, som hun er meget spændt på.
– Sangene på denne cd er en historie om alt det, jeg har gennemgået de sidste par år, og hvordan jeg kom ud af depressionen. Sange om hvordan jeg indså, at Jesus Kristus var lige ved siden af mig og ventede på, at jeg skulle opdage vejen til ham.
Min bøn er, at denne cd vil hjælpe andre, som enten gennemgår eller har gennemgået de ting, som jeg oplevede. At den må være til opmuntring og hjælpe andre til at komme fra mørket ind i lyset igen. Men også at lade mennesker vide, at hvis jeg kom igennem, så kan de også. Jeg har lært, at Jesus er trofast gennem kriserne i vores liv, siger Jaci.

En ny chance

Jaci tror, at Gud kan tage asken fra ens liv og gøre livet smukt igen, selv om man føler, at alt er tabt, og man har forspildt sin chance.
– Gud har vist mig stor nåde. Da jeg begyndte at skrive sangene til mit nye album, mødte jeg Nic Gonzarles fra bandet Salvador. Vores forhold blev seriøst, og vi lagde bryllupsplaner. Men jeg følte, at han var for god til at være sand. Jeg blev ved med at vente på, at noget skulle gå galt og falde fra hinanden, fordi jeg ikke følte mig værdig til en ny kærlighed, indrømmer Jaci og fortsætter:
– Til sidst gik det op for mig, at hans kærlighed var ægte, og at jeg ikke kunne være bange for evigt. Nu er jeg jordens lykkeligste pige. Jeg er så velsignet, og jeg tjener en Gud, som ser det smukke i mig, selv om jeg ikke altid selv kan se det.
I dag er Nic og Jaci gift, og i november 2007 blev de velsignet med en lille søn, Zealand David Gonzarles.
– Vi planlægger at gå på scenen sammen, og når vi er på tour skal Zealand med. Jeg er så spændt på, hvad fremtiden vil bringe, slutter Jaci.


Artiklen fortsætter efter annoncen: