Kunstneren mødte Jesus

Den nye tv-præst Anne Birgitte Reiter inviterer kunstneren Arnt Uhre med i DR Kirken.DR Kirken får ny præst. Anne Birgitte Reiter fra Odense åbner februar med at få besøg af kunstneren Arnt Uhre, der fortæller om sine billeder.

Anne Birgitte Reiter (t.v.) er præst i DR Kirken. Hun har inviteret kunstmaleren Arnt Uhre indenfor i kirken. Her fortæller han om sit meget stærke møde med Jesus.

Til daglig er hun præst ved Odense Domkirke. Men i februar får hun hele Danmark som menighed. Anne Birgitte Reiter er fra på søndag præst i DR Kirken.
Fastelavns søndag er ’synet’ temaet i dagens tekst, hvor Jesus helbreder en blind mand. I den forbindelse har Anne Birgitte Reiter inviteret maleren Arnt Uhre til en snak om, hvilke konsekvenser det kan få for et menneske i dag at møde Herren og få øjnene åbnet af ham.

Væggen åbnede sig

Kunstneren vil vise nogle af sine billeder og fortælle om, hvilke problemer og glæder det har givet ham, lige siden det øjeblik væggen pludselig åbnede sig foran ham, og en skikkelse gik ham i møde omgivet af lys. Var det Herren? Det er Arnt Uhre overbevist om.

Sendes på DR1 søndag
d. 3. februar kl. 14.00