Event tiltrak unge og ældre

Lørdag aften slog Aalborg Menigheds Center dørene op for ungdomseventen ”Transformation Event”, som ikke kun tiltrak unge men hele aldersspektret.- At frygte Gud er vejen til visdom! Aftenens tema er transformation, så jeg advarer jer, I går forvandlede herfra!

Skuespillerne der opførte en dramatisk og gennemført sketch, modtog klapsalve fra de 200 tilskuere som fik stof til eftertanke.

Med disse ord indledte arrangøren Sathesh Sathananthan eventen og modtog en begejstret klapsalve fra de 200 fremmødte.
Scenen lå badet i et farvescenarium, da bandet slog de første toner an og fyldte salen med lovsang i orientalske rytmer.
– Hav Gud som første prioritet i dit liv, så vil han belønne dig, indledte lovsangslederen Jessie Sathananthan, som også tolkede fra tamilsk til dansk.

Tankevækkende sketch

Lyset bliver dæmpet og en ung mand går på scenen.
– Hver morgen er en gave fra mig. Det var min plan, at livet skulle være godt, jeg velsignede det. Men du lever på jorden og jeg sidder på tronen i himlen. Tænkte du over det, da du stod op i dag? Speaker 20-årige David Hansen på engelsk.
Lidt efter krydser en gangster scenen og den unge mand gemmer sig, da gangsteren trækker en pistol og smilende går videre.
– Hvorfor frygter du mennesker og søger skjul? Jeg ser det hele! Runger det fra højttalerne.
Lyset skifter og to modeller går catwalk på scenen og processerer foran kameraet. Den unge mand forsøger at efterligne dem, men ignoreres.
– Musik og charmerende glitter tiltrækker dig. De vil have din tilbedelse og elsker ære fra mennesker. Hvorfor hungre du efter det? Jeg afskyer det og ser det hele!
Sketchen fortsætter med en religiøs mand, som den unge mand forsøger at behage.
– Hvorfor frygter du ham? Ved du ikke at sand kristendom intet har med religion at gøre? Lyder det fra højttalerne.
Den unge mand hænger ud med sine venner, som mere eller mindre fryser ham ude.
– Hvorfor bruger du al din tid med dem og ikke med mig? De kender mig ikke og alligevel higer du efter deres anerkendelse!
Til sidst står den unge mand alene på scenen og bøjer sig, mens speaken fylder salen.
– Men midt i alt dette. Frygter du mig? Adlyder du mine bud? Lever du hver time, som om du skulle møde mig i den næste? Du lever på grænsen til evigheden. Jeg skal dømme levende og døde og min dom er retfærdig. Frygter du mig og mit ord. Jeg er den, jeg siger, at jeg er!
Alle skuespillere går på scenen og publikum klapper.
– Forstår I hvor stor Herren er? Han er ikke kun din ven, men også din Gud! Siger Sathesh og præsenterer aftenens taler Dinesh Sinnathurai fra Tyskland.

Plads til Gud?

Fra venstre: Dinesh Sinnathurai, Sathesh og Jessie Santhananthan.

Dinesh leder publikum til at danse og synge og bakkes op af bandet.
Mødet bliver optaget og radio transmitteret live gennem ”Thuthi FM” til resten af Europa.
– Gud ønsker at tale til os hver dag, men vi har ikke tid. Vi plejer at rykke Gud til søndag og bruge resten af ugen på os selv. Så længe vi har det godt, ignorerer vi ham. Men banker sygdom og problemer på, kan vi godt finde ud af at bede.
I aften er der mulighed for, at give sit gamle liv til Gud og lade ham forvandle jer. Men I må tage beslutningen, slår Dinesh fast og peger ud over forsamlingen.
– Her er unge mennesker, som kommer til at gøre store ting i Danmark under Guds salvelse! I unge skal være fyldt af Guds Ånd. Jesus er ikke en gud af træ og sten. Han er en levende Gud og I er kaldet til at tjene ham! Siger Dinesh og beder for dem, som ønsker at få et nyt liv med Gud.
Sathesh slutter aftenen med ordene:
– Vil du bruge mere tid på Gud? Valget er dit!

Event en succes

Organisationen ”Heart4Christ” står bag eventen, som er nummer to inden for et halvt år.
– Vi brænder for at gøre noget for de unge tamilere i Danmark, som er spredt rundt i landet. Vi vil danne et netværk, hvor unge kan mødes, blive opmuntret til at tjene Gud og møde talere som de kan relaterer til i hverdagen, siger Sathesh og Jessie Santhananthan, der fortæller, at eventen har været en succes med dobbelt så mange fremmødte som sidst.


Artiklen fortsætter efter annoncen: