Det skete for mig…

Helbredt for depression
og dårlige nerver

I 4½ år har jeg fået lykkepiller med 30 mg. Pillerne hjalp mig ikke, jeg havde det fortsat lige dårligt og var deprimeret.
Så bad Hans Berntsen for mig den 3. marts 2008 i Frederikshavn. Næste dag, da jeg igen tog en pille, fik jeg lyst til at holde op med at tage pillerne. Gud havde hørt bønnen, som Hans bad, og jeg har haft det godt siden uden lykkepiller, og der kom heller ingen bivirkninger, da jeg holdt op med at tage pillerne.
Jeg har mange gange fået hjælp fra Gud og kan fortælle mange vidnesbyrd om hans hjælp. I 1983 lærte jeg Hans og Inge Berntsen at kende. Jeg hørte et program i radioen, som Hans Berntsen kaldte Himmelexpressen. Her bad Hans for folk, som ringede ind. De fortalte vidnesbyrd om, hvad Jesus havde gjort for dem, og så blev der spillet noget dejligt musik med glade kristne sange.
Jeg begyndte at komme på møderne i Aalborg. På det tidspunkt havde jeg det rigtig dårligt psykisk og havde været indlagt flere gange. Jeg fik 22 piller i døgnet, og den ene pille ville jeg aldrig slippe af med, havde lægen sagt. Den måtte jeg tage resten af mit liv.
Hans bad for mig før sommerferien i 1983 om, at jeg måtte komme af med pillerne. Det kom jeg, endda uden abstinenser. Men jeg fik jo den ene pille, som jeg skulle tage hele livet. Den livsvigtige pille bad Hans for før jul. Hans sagde, at han naturligvis ikke ville gå imod lægernes råd, men han bad om, at jeg måtte komme af med den, på en eller anden måde, uden bivirkninger. Det kom jeg!
Vi skulle holde juleferie på Læsø, og jeg havde jo taget min livsvigtige pille med. Men da jeg skulle tage pillen på den 2. feriedag, så var den pludselig væk. Vi ledte alle steder, men væk var den.
Jeg sov godt hele natten – uden pillen; men min hustru var vågen det meste af natten. Hun bad til Gud og tænkte, hvad mon nu der sker med Bent! Næste morgen da jeg vågnede, havde jeg det godt. Det havde jeg hele dagen – der kom heller ingen abstinenser – Gud havde hørt bønnen, og han ordnede det på sin måde.
To år efter fandt vi pillerne. De var smuttet ned under bunden i tasken, og jeg har ikke haft brug for dem siden!
En takkebøn kom til mit hjerte:
0 Jesus, jeg takker dig for, at Hans og Inge kom ind i mit liv.
Gud, derved har du forvandlet mit liv, Gud, du har givet mig mod og glæde på livet, så jeg må være til gavn for dig, gennem vidnesbyrd om alt, hvad du har gjort for mig.
Nu har jeg fået en levende tro, og jeg ved, du er der. Du hjælper! Før havde jeg bare en historisk Jesus… men du er livet for mig!
De kærligste hilsener fra
Bent Christensen,
Frederikshavn

Se Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk