Det skete for mig…

Syn forbedret fra
30 til 85 pct. ved bøn

Da Dorthe var en lille pige på 3-4 år, blev hun opereret, fordi hun skelede. Hendes højre øje var dovent, det vil sige, at hun så med venstre øje. Det er en neutralisering, som sker i centralnervesystemet i hjernen, og ofte måtte hun gå med klap for venstre øje for at tvinge højre øje til at se, hvilket ikke lykkedes, og øjet blev dårligere.

Til sidst blev Dorthe helt blind på højre øje, og der var kun 30 % syn tilbage på venstre øje.
Ved juletid kom der en hævelse, som ødelagde centralsynet i venstre øje, og øjenlægen sagde, at der ville gå mange måneder, før det kunne blive bedre.
Der var en tåge for øjet, og det var umuligt at læse selv de allerstørste bogstaver på 3-4 cm. Dorthe kunne ikke genkende mennesker på 2 m afstand, og på 4 m afstand kunne hun kun se skygger.
I kirken kendte vi nogen, som har bedt for Dorthe, og de opfordrede os til at komme til et møde med Inge og Hans Berntsen den 7. marts 2008.

Dorthes mand Dennis fortæller,
hvad der skete den aften:

Da vi kom ind i lokalet, mærkede Dorthe en rislen i kroppen, det var som om, det var meningen, hun skulle være her.
Hans Berntsen bad for Dorthe – få sekunder efter mærkede hun, at der skete noget… straks forsvandt tågen!
Da hun gik ned i salen igen og satte sig, kunne hun se alt omkring sig, uden at anstrenge sig! Jeg tog en seddel op af min lomme – den seddel kunne Dorthe læse, uden briller! (som hun heller ikke havde med). Hun kunne læse teksten i Mission Danmarks blad.
Da vi kørte hjem, kunne hun læse nummerpladen på bilen, der kørte foran, og hun mærkede, at synet var så godt, at hun kunne have lyst til at køre bil igen. Nu læser hun teksten på tv og teksten på computerskærmen. Det er helt vildt, som bønnen har hjulpet hende!
Jeg fik også bedt for hosten, som jeg har døjet med, og under bønnen mærkede jeg en utrolig varme i brystet.
Vi er ikke specielt troende, men er døbt og konfIrmeret i kirken. Første gang jeg bad til Gud, var da Dorthe skulle føde, og hun havde en meget hård fødsel.
Da bad jeg om, at det måtte gå godt, så barnet måtte blive født, og komme helt ud – uden han fejlede noget. Bønnen blev hørt! Vi har i dag fået 2 dejlige velskabte drenge.
Nu kan vi se… at Jesus hjælper mennesker i dag… og det er vi meget taknemmelige og lykkelige for.
De kærligste hilsener fra
Dennis og
Dorthe Jørgensen
Vallensbæk

Se Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk