Live fra Floridavækkelse

GOD TV sender hver nat live fra møderne med Todd Bentley i Ignited Church i Florida.Først var det blot en tv-dækning af en enkelt konference, men mirakler og et stærkt åndeligt ”nærvær” fik møderne til at fortsætte, og GOD Channel sender nu live hver nat fra Florida.

Todd Bentley prædiker og beder for syge hver nat på GOD TV.

Planen var kun at sende en weekend-konference med Todd Bentley fra kirken ’Ignited Church’ i Lakeland i Florida. Men de stærke møder, hvor flere er blevet helbredt og tusinder har fået et nyt møde med Gud fortsatte – og GOD TV blev hængende.
Tv-stationen betegner det, der er sket, som en vækkelse, og med en eksplosiv vækst i deltagerantal og seerantal tyder alt i den retning.

Sendes på GOD Channel hver nat med start fra ca. kl. 01-02 og genudsendes dagen efter
ca. kl. 21-22
.

Læs også omtalen af vækkelsen