Pagt for dummies

Nu er den her. Bogen, som let og enkelt forklarer, hvad pagt er, og hvilken vidtrækkende betydning den rigtige pagt har. I pagt med Gud er en bog om den vigtigste pagt, man kan indgå i livet.Pagt er et ord, man jævnligt støder på. Både når man læser i Bibelen, og når man hører en prædiken.
Det kan nogle gange virke som om, alle bare med det samme ved, hvad pagt betyder. Og det gør man muligvis, men dybderne i en pagt kan hurtigt forsvinde, når ordet bruges i en forventning om, at alle er 100 procent sikre på, hvad en pagt er.
Bogen I pagt med Gud af Carsten Riis Jensen går i dybden med ordet pagt set ud fra, hvordan ordet bruges i Bibelen. Men også i den gennemgående historie, som indleder hvert kapitel i bogen. Denne historie viser rigtig godt, hvordan en pagt indgås, og hvilken betydning og hvilket omfang en indgået pagt faktisk har.
Selvom pagt virker som et tungt og abstrakt ord, er bogen faktisk meget let at læse. Og det tjener til forfatterens ros.
Stefan Vase

Carsten Riis Jensen: I pagt med Gud
80 sider • 86 kr. • Credo